Meulnloop 2022 resultaten

Misschien was de opkomst nog iets te laag, maar wat was het weer leuk na twee jaar corona. De uitslagen staan op de website https://uitslagen.nl/ 

Deze foto's en nog ruim 500 meer staan in het fotoalbum op deze site

 • IMG 7379
 • IMG 7401
 • IMG 7439
 • IMG 7472
 • IMG 7483
 • IMG 7510
 • IMG 7519
 • IMG 7756
 • IMG 7804
 • IMG 7814
 • IMG 8049
 • IMG 8056
 • IMG 8068
 

 • Hits: 274

Bekend gezicht weer hoofdtrainer van SV TEO

Vanaf het seizoen 2022/2023 is Gerrit Tuin de nieuwe hoofdtrainer van SV TEO. Het betekent een weerzien voor zowel trainer als club, aangezien SV TEO eerder onder zijn leiding stond. Wat brengt ons weer samen? Hoe kijkt Gerrit terug op het verleden en naar de toekomst? In dit interview leren we hem beter kennen.

Welkom terug Gerrit bij SV TEO!
Dank je wel! Bijzonder hoe dingen lopen zeg. Ik heb altijd goed herinneringen gehouden aan mijn eerste termijn bij TEO. Momenteel heb ik bij BNC (Finsterwolde) de JO-17 onder mijn hoede. Ik wou alleen weer gaan werken met een vaste kern spelers en zocht weer de uitdaging als hoofdtrainer. Ik heb toen een open sollicitatie gestuurd naar SV TEO, niet wetende dat jullie voor volgend seizoen op zoek waren naar een nieuwe hoofdtrainer. Het balletje is toen snel gaan rollen. Ik heb gesprekken gevoerd met het bestuur en de spelersgroep. Dat voelde goed! We hebben daarom beide ‘ja’ gezegd tegen een hernieuwde samenwerking

Vertel eens iets over je eerste periode bij SV TEO
Ha! Dat is inmiddels al lang geleden. Ik denk wel dik twintig jaar. Joop de Vries was toen voorzitter en spelers als Hans Reitsema en Rense Jan Joldersma waren toen talentvolle spelers die net bij TEO 1 kwamen spelen. We hadden destijds een jonge groep spelers met enorm veel talent. De groep had wat dat betreft toen al promotie kunnen afdwingen, maar we kwamen fysiek nog net te kort. Die promotie kwam een paar jaar later. Maar ik was toen op eigen verzoek al weg bij SV TEO.

Waarom heb je die klus toen niet afgemaakt?
Ik wou graag mijn diploma van oefenmeester 2 halen, maar daarvoor moet je minimaal leiding geven aan een 4e klasse. SV TEO zat kortom een klasse te laag. Toen ik ook nog een aanbod kreeg van een andere club heb ik destijds het bestuur laten weten te stoppen als trainer. Die hadden daar niet op gerekend. Maar we zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan.

Waarom heb je weer voor SV TEO gekozen?
Ik ben de club blijven volgen en ik ben onder de indruk van de goede sfeer en de organisatie. Het lijkt misschien zo vanzelfsprekend, maar SV TEO heeft de boel goed voor elkaar. Daarnaast staat er nu ook weer een jonge, talentvolle ploeg op het veld. De gemiddelde leeftijd van het elftal is 23 jaar! Het werken met zo’n jonge groep vind ik geweldig, omdat die de spirit hebben om hoger op te komen. Het is een uitdaging voor mij om deze jonge spelers naar een waardig niveau te brengen. De club heeft de ambitie een klasse hoger te promoveren. Ik wil graag met deze groep werken aan die ambitie.

Dus we gaan promoveren?
Laten we er niet direct een dik verhaal van maken, maar de wil is er. Daar is dan wel de inzet van iedereen voor nodig: van enthousiaste voetballiefhebbers, de vrijwilligers, spelers, kortom de hele club. Om dat ultieme doel te bereiken moeten we als voetballend team maximaal op elkaar zijn ingespeeld. Dat vraagt maximale discipline qua trainen. Daarvoor is het ook belangrijk dat we volwaardig naar TEO 2 kijken, want een brede selectie is nodig om elke week op maximale sterkte op het veld te staan. De factoren talent, inzet en ook geluk zijn kortom bepalend.

Hoe ga je je voorbereiden?
Ik ga de komende tijd al een paar keer kijken bij de teams, om te kijken waar we staan. Daarnaast zal ik mij laten informeren door de huidige staf en het bestuur. En dan kunnen we eindelijk echt los! Ik heb gewoon enorm veel zin.

 • Hits: 568

SV TEO krijgt een Pannakooi!

Een lang gekoesterde wens van SV TEO gaat in vervulling. We krijgen een Pannakooi voor de jeugd van Ten Post.
SV TEO heeft hier jaren voor gespaard met de opbrengst van de Club van 50. De aanschaf is echter een dure aangelegenheid. We zijn dan ook super blij dat de Gemeente Groningen ons een subsidie heeft gegeven. Daarmee is de financiering rond en kunnen we beginnen met de aanleg van de kooi.
We zijn met de voorbereiding hiervan direct begonnen.
In de loop van 2022 zal de kooi feestelijk geopend worden.

Wij danken de Gemeente Groningen en onze leden van de Club van 50 voor hun bijdrage.

 • Hits: 668

Johan Middel nieuwe hoofdtrainer SV TEO

Vanaf dit nieuwe voetbalseizoen heeft SV TEO een nieuwe hoofdtrainer:
Johan Middel.
Wie is Johan? Wat verwacht hij van komend seizoen en waarom heeft hij voor SV TEO gekozen?

Wie is Johan?
Ik praat niet zo graag over mezelf, haha. Maar ik ben Johan Middel en woon in Hoogkerk. Ik ben 51 jaar, getrouwd en heb twee kinderen. In het dagelijks leven ben ik ZZP’er in de bouw. Via mijn werk ben ik in contact gekomen met SV TEO.

Vertel!
Ik was hier in de omgeving ingehuurd voor een bouwproject. Elke vrijdagmiddag is het dan even snacken met de collega’s. Dat is traditie. Dus ik werd naar het Dorpshuis gestuurd om de bestelling op te halen. Daar raakte ik in gesprek met beheerder Ellen. Toen ik vertelde dat ik met mijn oude team van Nieuw Roden in Ten Post een wedstrijd had gespeeld, maar dat dat team gestopt was, wees zij mij er op dat SV TEO op zoek was naar een trainer. Voordat ik het wist werd een bestuurslid mijn kant op gestuurd en een uurtje later had ik de voorzitter al aan de telefoon.
Zo hebben we het eerste contact gelegd. En dat allemaal via patat en snacks!

En waarom heb je voor SV TEO gekozen?
Na het telefoontje met de voorzitter zijn er gesprekken geweest met bestuur en spelers. Wat mij aanspreekt bij SV TEO is de goede sfeer, de sportieve ambities en een mooi evenwichtig team van zowel ervaren als jonge spelers.

Hoe ben je in het trainersvak gerold?
Zoals vele trainers. Via de eigen kinderen. Ik ben als trainer van de F-jes begonnen en vervolgens mee gegroeid. Uiteindelijk ben ik via assistent trainer bij CSVH doorgegroeid tot zelfstandig trainer. Mijn laatste club was dus Nieuw Roden. Vanwege meerdere redenen hield dat eerste elftal op met voetballen op de zaterdag. Daarom was ik op zoek naar een nieuwe club en dat is SV TEO geworden.

Wat verwacht je van dit seizoen?
Ik sta achter de sportieve ambities van de club. SV TEO moet een stabiele middenmotor zijn en inzetten op het bereiken van de nacompetitie. Maar of dat haalbaar is kan ik pas echt goed beoordelen na een paar maanden. Dat is het eerlijke antwoord. Dus stel mij deze vraag nog een keer in december. Maar we gaan er maximaal voor. Laat dat duidelijk zijn.

Hoe beschrijf jij jezelf als trainer?
Ik ben een allround trainer die bloed fanatiek is. Dat fanatisme wil ik ook overbrengen op de groep. Dus we gaan er met zijn allen voor. En vanuit die inzet winnen en verliezen we samen. Maar plezier is het belangrijkste. Dat is ook even van de belangrijkste eigenschappen van SV TEO. Dus ik ga voor een combinatie van schouders er onder en gezelligheid.

Heb je nog persoonlijke sportieve ambities voor de toekomst?
Ik leg de focus nu op SV TEO. Dit soort clubs passen het beste bij mij. Voor mij geen grote club. Geef mij maar een vereniging waar iedereen elkaar kent. SV TEO is zo’n club, dus ik heb er veel zin in om met elkaar er een mooi seizoen van te maken.

 • Hits: 1059

We gaan beginnen

Heb jij je opgegeven voor het nieuwe junioren elftal dat gaat trainen en spelen in Ten Post? Dan begint jou training donderdag 2 september om 18.30 uur in Ten Post. Tot dan!!

 • Hits: 659

EK2021 VOETBALPOOL

Ook dit jaar weer de "traditionele" voetbalpool op de inmiddels bekende manier, met weer de prachtige hoofdprijs laugh

Ik hoop dat er weer belangstelling voor is, geef het aan elkaar door, schrijf je in en...... blijf actief meedoen, uitslagen zoals gebruikelijk tot 1 uur voor aanvang van de wedstrijd nog te wijzigen.

De link : ek2021.joopdevries.com

Joop de Vries

 • Hits: 1262
Fuse
 • Bezoekers:
 • Vandaag 18
 • |
 • Gisteren 91
 • |
 • Deze week 511
 • |
 • Deze maand 2675
 • |
 • Totaal 125271
webmaster : Joop de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © 2017 svTEO

De website van de svTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.